Usein kysytyt kysymykset

Mitä palvelun hinta sisältää?

Palvelun hintaan sisältyvät auton käyttö ja valitsemasi kilometrit. Lisäksi hintaan kuuluvat auton huollot ja mahdolliset korjaukset, kahdet renkaat kausivaihtoineen ja tavanomaisesta renkaiden kulumisesta johtuvat renkaidenvaihdot.

Mitä palvelun hinta ei sisällä?

Hintaan ei kuulu polttoaineet tai sähköt, vakuutukset, renkaiden säilytys, autopesut, ajoneuvovero, pysäköintimaksut, rikemaksut ja tuulilasinpesunesteet.

Tarvitseeko minun säilyttää renkaita kotonani ja vaihtaa ne itse?

Renkaiden kausivaihdot kuuluvat palvelun hintaan. Mikäli haluat renkaiden säilytyksen, voit kysyä rengashotellipalvelua suoraan Lexus-liikkeestä, kun he ottavat sinuun yhteyttä auton luovutusajankohdasta.

Missä Easyleasing on saatavilla? / Mistä auto on noudettavissa?

Easyleasing-autot ovat noudettavissa Lexus Kaivokselasta.

Miten auto noudetaan? Mitä minulta vaaditaan auton luovutuksessa?

Viimeisteltyäsi tilauksen Lexus-liike on sinuun yhteydessä sopiakseen tarkan noutoajankohdan. Otathan mukaasi ajokortin ja pankkitunnuksesi, jotta voit kirjautua Easyleasing-asiakastilillesi auton luovutuksen yhteydessä ja kuitata vastaanottaneesi auton. Saat myös kokonaisvaltaisen opastuksen auton käyttöön.

Voinko muuttaa kilometrien määrää kesken sopimuksen?

Kilometrien muuttaminen sopimukselle on mahdollista. Voit ottaa yhteyttä leasingyhtiö Toyota Finance Finlandiin ja pyytää laskelmaa kilometrien muuttamisesta. Sopimuksen vuosittaiset kilometrit voivat olla vähintään 10tkm ja enintään 20tkm. Muutoksesta veloitetaan hinnaston mukainen toimenpidekulu.

Miten paljon autolla voi ajaa?

Voit valita tilauksen yhteydessä vuosittaiseksi kilometrimääräksi 10 000, 15 000 tai 20 000 kilometriä. Suomalainen autoilija ajaa tavanomaisesti vuosittain noin 14 000 kilometriä.

Mitä tapahtuu, jos ajan enemmän kuin valitsemani kilometrimäärän?

Mikäli huomaat, että vuosittainen kilometrimääräsi tulee ylittymään, olethan mahdollisimman aikaisessa vaiheessa yhteydessä leasingyhtiö Toyota Finance Finlandiin. Vuosittaisia ajokilometrejä voidaan nostaa enintään 20tkm saakka ja muutoksesta veloitetaan hinnaston mukainen toimenpidekulu. Kilometrien ylittämisestä sopimuksen päätyttyä veloitetaan sopimuskohtainen ylikilometriveloitus.

Voinko myydä nykyisen autoni teille?

Voit pyytää ostotarjouksen nykyisestä autostasi Lexus-liikkeestä.

Ota yhteyttä

Mikä on yksityisleasing?

Yksityisleasing on huoletonta auton pitkäaikaista vuokraamista, jossa et kanna itse riskiä auton arvon alenemisesta tai yllättävistä kustannuksista. Auton omistaa rahoitusyhtiö ja sopimukseen sisältyvät auton käyttö, huollot ja korjaukset, kahdet renkaat kausivaihtoineen sekä normaalista renkaiden kulumisesta johtuvat renkaidenvaihdot. Yksityisleasingissa sinut merkitään auton haltijaksi.

Miten yksityisleasing eroaa perinteisestä auton rahoitusmuodosta osamaksusta?

Yksityisleasing-sopimuksessa vuokraat auton pitkäaikaisesti autorahoitusyhtiöltä. Sopimukseen kuuluvat auton käytön lisäksi myös huollot ja korjaukset, kahdet renkaat kausivaihtoineen ja normaalisista kulumisista johtuvat renkaidenvaihdot. Monet markkinoilla yksityisleasingina markkinoidut tuotteet ovat osamaksutuotteita, jossa tähdätään siihen, että autosta tulee sinun oma ja lopulta sinä kannat riskitkin. Osamaksuun ei myöskään kuulu huollot ja korjaukset. Tästä näkökulmasta katsottuna yksityisleasing onkin siis asiakkaalle helpoin ja ennakoitavin tapa autoilla.

Voinko koeajaa tai tutustua tarkemmin autoon ennen tilaamista?

Kyllä. Voit varata koeajon ja tulla tutustumaan autoon palvelevaan Lexus-liikkeeseen. Voit varata koeajon varauslomakkeelta.

Koeajovaraus

Mikä on Easyleasing ja kuka palvelun tarjoaa?

Easyleasing on Lexuksen tarjoama palvelu, jonka kautta voit tilata Lexuksen vuoden sitoutumisajalla, jonka jälkeen sopimuksesi jatkuu kuukauden sitoutumisella, kunnes päätät irtisanoa tilauksesi. Saat auton käyttöösi nopealla 14 vuorokauden toimitusajalla. Palvelu on luonteeltaan yksityisleasing, jossa saat vuokraa vastaan käyttöösi auton, jonka jälleenmyynnistä, renkaista ja huolloista ei tarvitse sinun huolehtia. Palvelun tarjoaa Toyota Auto Finland Oy, joka vastaa Lexus-ajoneuvojen maahantuonnista Suomessa.

Miten palvelu maksetaan?

Ensimmäinen maksuerä maksetaan tilauksen yhteydessä haluamallasi maksutavalla, esimerkiksi verkkomaksulla tai pankkikortilla. Seuraavien kuukausien maksuista sinulle muodostuu lasku, josta voit tehdä halutessasi e-laskutussopimuksen. Laskuttaja on Toyota Finance Finland Oy.

Onko Easyleasing-palvelussa tarjolla sähköautoja?

Palvelussa ei ole tällä hetkellä saatavissa sähköautoja.

Onko Easyleasing-palvelussa tarjolla nelivetoisia autoja?

Kaikki palvelussa olevat autot ovat tällä hetkellä etuvetoisia.

Miten pitkäksi aikaa minun tulee sitoutua?

Sitoudut palveluun vuodeksi, jonka jälkeen tilauksesi jatkuu kuukausi kerrallaan. Voit lopettaa palvelun kuukauden irtisanomisajalla Easyleasing-asiakastilisi kautta.

Miten palvelu irtisanotaan?

Palvelun irtisanominen on helppoa ja nopeaa kirjautumalla Easyleasing-palveluun. Irtisanottuasi sopimuksen Lexus-liike on sinuun yhteydessä tarkan palautusajankohdan sopimiseksi.

Paljonko palvelu maksaa?

Mallikohtaisen ja ajankohtaisen hinnoittelun löydät tilaussivulta. Kuukausimaksusi on kiinteä ja ei muutu sopimuskauden aikana, mikäli et lisää vuosittaisia ajokilometrejä kesken sopimuksen.

Tilaussivulle

Mitä minun tulee huomioida autoa palauttaessa?

Auto tulee palauttaa siistissä kunnossa ja mahdolliset vauriot tulee olla korjattuna ennen palautusta. Olethan yhteydessä Lexus-liikkeeseen hyvissä ajoin ennen palautusta, mikäli autossa on korjattavaa.

Voisinko tilata auton nyt ja saada sen käyttöön myöhemmin kuin jo 2 viikon kuluttua?

Voit valita auton luovutuksen 14 – 90 vuorokauden päähän tilauspäivästä.

Onko autoissa vetokoukku?

Easyleasing-palvelussa tarjolla oleviin autoihin ei saa vetokoukkua. Mikäli tarvitset vetokoukkua, ole yhteydessä Lexus-liikkeeseen, joka voi tarjota sinulle sopivan vaihtoehdon.

Ota yhteyttä

Voiko autossa kuljettaa lemmikkejä?

Autossa voit kuljettaa myös lemmikkejä.

Mitä teen, jos autoon tulee vika tai tuulilasiin kivenisku?

Sopimus sisältää huollot ja normaalista käytöstä aiheutuneet korjaukset. Mikäli olet valinnut tilauksellesi Lexus Vakuutuksen, se sisältää myös lasiturvan. Kun huolto tai korjaus on ajankohtainen, voit varata huollon Lexus Huoltovarauksen kautta tai olla suoraan yhteydessä Lexus-liikkeeseen.

Lexus-huoltovaraus

Mitä teen, jos tien päällä tulee eteen yllättävä ongelmatilanne?

Autoon liittyvissä mahdollisissanongelmatilanteissa, jotka eivät estä ajamista, olethan ensisijaisestinyhteydessä auton sinulle luovuttaneeseen Lexus-liikkeeseen. Kiireellisissä tainajamisen estävissä tilanteissa, voit olla yhteydessä 24/7 Lexus Tiepalvelunnnumeroon 09 440 866.

Saanko auton kotiinkuljetettuna?

Tällä hetkellä emme tarjoa kotiinkuljetusta.

Voiko autolla ajaa muut kuin minä?

Sinut merkitään auton haltijaksi ja voit näin ollen luovuttaa auton käyttöön läheisillesi.

Sisältyykö vakuutusmaksu kuukausihintaan?

Voit tilauksen yhteydessä lisätä sopimukseesi Lexus Vakuutuksen, jolloin vakuutus sisältyy kiinteään kuukausihintaan.

Voinko valita oman vakuutuksen autolle?

Helpoin tapa on lisätä tilauksellesi Lexus Vakuutus, jolloin vakuutus sisältyy kuukausihintaan. Voit kuitenkin myös valita oman vakuutuksen autollesi. Valitsemaasi vakuutukseen tulee sisältyä liikennevakuutuksen lisäksi täyskaskovakuutus, jonka tulee kattaa vähintään palo-, varkaus-, ilkivalta-, luonnonilmiö-, törmäys-, hirvieläinvahinko- ja rahoitusturva.

Tilasin auton ja valitsin oman vakuutuksen. Voinko kuitenkin vielä valita Lexus Vakuutuksen?

Lexus Vakuutus on mahdollista lisätä tilauksellesi kirjautumalla Easyleasing-palveluun viimeistään neljä päivää ennen auton luovutusta.

Mikä on omavastuu Lexus Vakuutuksessa?

Omavastuu on suurimmassa osassa turvista 200 €. Voit tutustua turvakohtaisiin omavastuisiin ja vakuutusehtoihin tarkemmin Lexus Vakuutuksen tuoteselosteelta.

Lexus Vakuutuksen tuoteseloste

Saanko lähteä autolla ulkomaille?

Mennäksesi autolla ulkomaille, tarvitset maastavientiluvan. Maastavientilupa on mahdollista pyytää ottamalla yhteyttä leasingyhtiö Toyota Finance Finlandiin. Lupa myönnetään tapauskohtaisesti ja siitä veloitetaan hinnaston mukainen toimenpidekulu.

Voiko yksityisleasing-auton huollattaa missä tahansa Lexus-huollossa?

Huollot ja korjaukset on mahdollista tehdä missä tahansa valtuutetussa Lexus-huollossa.

Ota yhteyttä

Saanko tietää tilaamani auton rekisterinumeron etukäteen? Tarvitsen sen asukaspysäköintitunnusta varten.

Saat tilaamasi auton rekisterinumeron tietoosi tilauksen yhteydessä.

Ovatko palvelussa olevat autot uusia?

Kaikki palvelussa tarjolla olevat autot ovat uusia.

Voinko lunastaa Easyleasing-auton sopimuskauden päätyttyä?

Autoa ei ole mahdollista ostaa sopimuksen päätyttyä. Voit halutessasi pitää autoa jopa 5 vuoden ajan.

En löytänyt tarpeisiini sopivaa autoa Easyleasing -palvelusta. Mitä teen?

Tilattavissa olevien autojen määrä päivittyy palveluun automaattisesti. Varastotilanteesta riippuen palvelussa on saatavilla eri Lexus-malleja eri varusteluilla ja ulkoväreillä. On myös mahdollista että palvelun kautta saatavilla olevat autot on hetkellisesti myyty loppuun. Mikäli et löytänyt sinulle sopivaa mallia tai autoja ei ollut tarjolla, ota yhteyttä Easyleasing-asiakaspalveluun jotta voimme ilmoittaa sinulle kun autoja on taas saatavilla. Voit myös ottaa yhteyttä palvelevaan Lexus-liikkeeseen tiedustellaksesi muita tapoja hankkia Lexus käyttöösi, tai tutustua Lexus-malleihin ja joustaviin hankintapoihin Lexus.fi-sivustolla

Ota yhteyttä